Select Page

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès fa atenció individualitzada i de grup a les persones que busquen feina a partir del projecte Dispositiu d’Inserció Sociolaboral.

El projecte DISPOSITIU D’INSERCIÓ SOCIOLABORAL és un projecte cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu dins el marc del projecte IMPULS (desembre 2010- desembre 2012).

Aquest projecte es realitza conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, la Selva, el Gironès i coordinats pel Consell Comarcal de la Garrotxa.

El principal objectiu d’aquest projecte és el de millorar l’ ocupabilitat de les persones de les comarques gironines, que tenen dificultats per a la seva inserció laboral , facilitant la seva integració social i laboral, mitjançant tutories individualitzades i formació grupal de matèries transversals.

Formació transversal: Presentació del mercat de treball, currículum, carta de presentació, canals de recerca de feina i habilitats comunicatives.

Atenció individual: Es duen a terme tutories i entrevistes personalitzades on es treballa l’itinerari a seguir i es dóna suport a nivell personal i laboral, entre altres aspectes.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu següent: rosana.garcia@girones.cat