Select Page

El Consell Comarcal del Gironès fomenta la creació d’empreses i dóna suport a tirar endavant les idees empresarials. Des de l’Àrea de Promoció Econòmica s’assessora als emprenedors de la comarca.

Servei d’assessorament d’autoempresa

Es realitza una atenció individualitzada per tal d’acompanyar els interessats en el procés de creació d’una empresa. El resultat final és una memòria (Pla d’Empresa) en la que queda reflectit el procés d’estudi de la iniciativa empresarial. Això, a banda de l’ increment de possibilitats d’èxit del negoci, pot servir posteriorment per a presentar la memòria a una entitat financera i aconseguir un préstec a un tipus d’interès per sota del de mercat i optar a altres ajuts.

El Consell Comarcal del Gironès compta amb un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Salt pel qual, les persones emprenedores de la comarca poden ser informades i assessorades pel personal tècnic que disposa l’ajuntament de Salt.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès o a l’adreça: maria.figuerola@girones.cat

Borsa de treball per a empreses

Les empreses que requereixen nous recursos humans poden inscriure’s a la nostra borsa de treball i realitzar les peticions dels perfils que necessiten. Si voleu fer-nos arribar una oferta de feina us podeu posar en contacte amb nosaltres, mitjançant les següents adreces de correu electrònic:
maria.figuerola@girones.cat
rosana.garcia@girones.cat

Xec-Servei. Servei a domicili

El Servei de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès, juntament amb els municipis d’Aiguaviva, Fornells de la Selva, Quart, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix (6 ajuntaments) ofereixen descomptes a qualsevol persona interessada a contractar serveis a domicili de neteja, suport a la persona i a la llar, cangur, fisioteràpia, podologia, rehabilitació cognitiva, infermeria, d’atenció psicològica, suport als familiars, servei de reforç i repàs escolar i servei de perruqueria. (13 serveis).

Les persones interessades poden sol·licitar els xecs descompte al seu ajuntament. Juntament amb els xecs es dóna al nou usuari una llista de les empreses acollides al xec-servei i els seus preus. En el moment que l’usuari obté el xec, ha de posar-se en contacte amb l’empresa escollida per tal que efectuï el servei.

Un cop realitzat el servei, l’usuari entrega el xec i l’empresa li descompta l’ import de 4 o 11 euros sobre el cost total (segons el tipus de Xec Servei obtingut). S’utilitza un xec descompte per hora de servei.

El projecte té per objectiu posar en contacte persones que requereixen serveis a domicili amb empreses que n’ofereixen. La iniciativa té la voluntat d’oferir la possibilitat de donar-se a conèixer a professionals que han iniciat un projecte empresarial per tal d’obrir-los mercat, al mateix temps que afavoreix econòmicament a famílies que poden estar interessades a rebre algun servei a domicili.

Empreses i ajuntaments adscrits al Xec-Servei


Empreses acollides al Xec-Servei:

Sersa, SCCL
Tel. 972 21 43 43
www.sersaonline.com
info@sersaonline.com

Artris 2000, SCCL
Tel. 972 57 40 05 / 639 33 33 00
www.artris.org
info@artris.org

Asisgran
Tel. 972 48 52 84/ 972 41 03 25
www.asisgran.org
asisgran@asisgran.org

Domia Serveis
Tel. 972 22 59 05
www.domia-serveis.com
info@domia-serveis.com

Economia Solidària Empresa d’Inserció SLU (antiga Càritas)
Tel. 972 20 49 80
www.caritasgirona.cat/
caritas@caritasgirona.cat

Garbert Cooperativa d’Inserció
Tel. 972 50 59 51
www.garbet.coop
garbet@garbet.coop

Ajuntaments adscrits:

Ajuntament d’Aiguaviva
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Tel. 972 23 50 07/ 972 42 88 19

Ajuntament de Fornells de la Selva
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Tel. 972 47 61 63 / 972 47 61 34

Ajuntament de Quart
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Tel. 972 46 91 71 / 972 46 93 11

Ajuntament de Sant Julià de Ramis
De dilluns a divendres de 8.30h a 15h. Dimecres i dijous de 16.30 h a 20.00 h
Tel. 972 17 09 09

Ajuntament de Sarrià de Ter
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Tel. 972 17 02 11

Ajuntament de Vilablareix
De dilluns a divendres de 8h a 15h
Tel. 972 40 50 01