Amb la tecnologia de Blogger.

Campanyes d'educació ambiental

L'Àrea de Medi Ambient ha promogut, coordinat i executat, al llarg dels anys, diferents campanyes de sensibilització ciutadana entre els municipis de la comarca, amb l'objectiu de difondre uns valors ambientals, centrats, principalment en la problemàtica dels residus municipals.

Compostatge casolà


Per tal de reduir la quantitat de fracció orgànica destinada a deposició i complementar el servei de recollida selectiva de la FORM, el Consell Comarcal promou el compostatge casolà. El compostatge casolà consisteix a instal·lar uns recipients (compostadors) a casa dels particulars adherits, dins dels quals hi poden llençar totes les restes vegetals del jardí, l'hort i les restes de la cuina, per transformar-los en compost mitjançant un procés que no produeix males olors ni mosques.

Si voleu instal.lar-vos a casa un compostador, sol.liciteu més informació al vostre ajuntament o bé a compostatge@girones.cat.


Papereres per a la recollida selectiva de paper/cartró


Posem a disposició dels centres educatius i de les entitats de la comarca  papereres per a la recollida selectiva d'aquesta fracció a les oficines o aules.

Per sol·licitar les papereres cal que ompliu el formulari digital Enllaç formulari

 

 

 

 

Guia "redueix, repara i recupera"


La Guia té per objectiu difondre un seguit d’idees que ens ajudin a generar menys residus i, alhora, promoure uns serveis i establiments locals que ens permeten reutilitzar, arreglar i allargar la vida dels nostres objectes per evitar que esdevinguin deixalles.

Descarregueu-vos aquesta guia aquí.

© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262