Select Page

La guia, de 80 pàgines i en quatre idiomes, pretén promocionar la comarca com a destinació de turisme d’interior i es distribuirà al Centre de Visitants, als allotjaments i a les oficines de turisme

El conseller comarcal de Turisme del Gironès, Joaquim Roca, i la directora del Centre de Visitants del Gironès, Neus Vila, han presentat, avui, al Centre de Visitants del Gironès, el nou catàleg turístic ‘Experiències al Gironès’.

 El catàleg, de 80 pàgines i disponible en 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès), té per objectiu promocionar el Gironès com a destinació de turisme d’interior i desplegar, amb un disseny acurat, tot el potencial turístic de la comarca. Pel conseller comarcal, Joaquim Roca: “Es tracta, doncs, d’un material turístic que sinergia, en un únic document: els 27 municipis del Gironès, els recursos i atractius turístics, el plànol de comarca i de la ciutat de Girona, les empreses de turisme actiu, el turisme rural i allotjaments en hotels, càmpings i apartaments, els productors del territori, així com suggeriments de llocs emblemàtics i d’indrets del Gironès que no es poden deixar de visitar”.

‘Experiències al Gironès’ és un producte dissenyat per ‘Iglésies Associats’ i finançat per l’àrea Turisme del Consell Comarcal del Gironès, amb el suport de 55 empreses turístiques de la comarca.

El catàleg es distribuirà al Centre de Visitants del Gironès i a altres oficines de turisme d’interès de la comarca i també en fires i activitats turístiques, on el Consell Comarcal hi participa conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en allotjaments (hotels, càmpings i turisme rural), així com en workshops, fam-trips, press-trips, convencions, incentius d’empresa i al congrés de bloggers que el Patronat organitza, a Girona, el proper setembre de 2012.

La guia també està disponible on-line, per descarregar, al web de ‘Turisme Gironès’: http://www.turismegirones.cat/expe.pdf

Durant la presentació, la directora del Centre de Visitants, Neus Vila, ha presentat també el programa “Dijous d’experiències, al Centre de Visitants del Gironès” on, totes les nits dels dijous de juliol, es podrà gaudir de sopars temàtics a l”Espai de Gastronomia’ (que potencia la cuina de proximitat amb els productors locals) i d’una visita guiada especial al centre:

-A les 20.00 h, benvinguda, copa de cava i aperitiu. Tot seguit, visita guiada al Centre d’Interpretació de Territori, tot fent una passejada de multimèdies i emocions a la carta per descobrir el Gironès.

– A les 21.30 h, sopar temàtic amb activitats o espectacles relacionats amb la gastronomia i la cultura de la nostra comarca.

(Informeu-vos del menú a través del facebook a www.facebook.com/centredevisitantsgirones o al web www.turismegirones.cat. P.V.P: 25 €/ adult tot inclòs/15 €/ nens tot inclòs).

5 JULIOL. SOPAR A CEGUES

Desperta els teus sentits i endevina els plats i els ingredients del menú amb els ulls tapats! La persona que més s’apropi rebrà un detall!

Sopar amb col·laboració de Oncolliga Girona.

12 JULIOL. CONÈIXER EL GIRONÈS DE LA MÀ DELS PERSONATGES MEDIEVALS

Avui la visita temàtica al Centre d’Interpretació del Territori serà diferent! Ens acompanyaran personatges medievals vinculats al Gironès! Acabat de sopar tindreu l’opció de participar a un joc de preguntes on qui encerti més tindrà un atractiu detall.

Sopar amb col·laboració de Alma Cubrae.

19 JULIOL. REBEM LES VACANCES AMB CANTADA D’HAVANERES

Menú basat en atractius del Gironès i finalitzat amb un cremat i una cantada d’havaneres a la terrassa. Tots els comensals podran participar cantant una havanera i qui millor la canti tindrà un detall!

Sopar amb col·laboració del grup d’havaneres “Els cantaires de Montgrí”.

26 JULIOL. CUINA DE LA RATAFIA

Plats elaborats utilitzant el licor artesà més tradicional i popular de les nostres comarques. Tothom podrà portar la seva pròpia ratafia per desprès de sopar fer un tast popular.

Sopar amb col·laboració de Dones més que mai de Sarrià de Ter.

I a més a més, entre tots els participants dels dijous d’experiències sortejarem un cap de setmana al Gironès!

Per a més informació:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS

Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)

Telèfon: 972 011 669

centredevisitants@girones.cat

www.turismegirones.cat/centredevisitants