Select Page

L’EMG, amb 23 anys d’existència, compta amb més de 1.150 alumnes i 19 aules a 18 ajuntaments de la comarca

L’Escola de Música del Gironès (EMG) ha celebrat aquest dissabte, 16 de juny de 2012, el doble concert de final de curs, a la sala simfònica, de l’Auditori de Girona. A l’acte hi van assistir el president del Consell comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i el conseller comarcal delegat de l’EMG, Josep Aliu, així com diferents alcaldes i consellers comarcals del Gironès.
 Enguany, el concert s’ha dividit en dues sessions, una al migdia i l’altra a la tarda. Al matí s’ha representat la Cantata del nen trapella. L’Espectacle, a càrrec dels alumnes de Sensibilització I i II, Iniciació, Preparatori I i II i Primer de llenguatge musical, va començar al migdia i va tenir una hora de durada i va delectar als pares i familiars que hi eren presents.

El concert de la tarda, de gairebé dues hores de durada, es va iniciar a dos quarts de set i va consistir en la interpretació d’un recull de peces provinents de musicals a càrrec de l’Escola de Guitarres del Gironès, l’Escola de Cobla i Tradicional de Gironès, la Jove Orquestra del Gironès, la Jove Coral del Gironès i l’alumnat de Segon, Tercer, Quart i Música per a joves de llenguatge musical.

El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va lliurar els diplomesacreditatius de l’assoliment del títol de nivell elemental. Busquets va destacar: “l’empenta de l’escola que compta amb més de 1.150 alumnes i 19 aules a 18 ajuntaments de la comarca”.

Per la seva part, el conseller comarcal delegat de l’EMG, Josep Aliu, va remarcar: “la vigorositat de l’EMG, després de 23 anys d’existència, i l’aposta ferma per a l’ensenyament musical de proximitat i de qualitat”.

Per a més informació: