Select Page

Amb aquesta iniciativa es pretén potenciar l’ensenyament del ball de qualitat a la comarca i promocionar-lo amb l’organització exhibicions i actuacions a tots els municipis 

L’Escola de Ball del Gironès neix a partir d’un grup humà d’aficionats al ball que, en el transcurs de 10 anys d’existència del Club Ball Esportiu Quart, s’han format com a balladors en la vessant social i l’esportiva, i també com a monitors. Es tracta, doncs, d’una associació cultural sense ànim de lucre, amb seu al Local Social de Quart. Entre les activitats que imparteix destaquen: ball social per adults, per a gent gran, activitats extraescolars i ‘Line Dance’ o ball en línia.

El Consell Comarcal del Gironès i l’Escola de Ball del Gironès han signat un acord de col·laboració, per promocionar el ball a tots els pobles de la comarca, amb l’organització de cursos de ball social i activitats d’oci.

A més, segons el conseller comarcal de l’Àrea de Cultura, Enric Bagué, l’acord també contempla: “la coordinació de trobades entre practicants dels diferents municipis on l’Escola imparteixi classes, introduir l’afició al ball a gent de diferents edats, la consolidació d’un nou ventall de practicants, augmentar el nivell de les parelles de ball esportiu de la comarca amb un ensenyament de qualitat i oferir la col·laboració amb els ajuntaments i comissions de festes en l’organització d’exhibicions i actuacions diverses de ball”.