Select Page

A través del ‘Centre d’Interpretació del Territori’ els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer la comarca de manera interactiva
Un total de 1.270 estudiants, de diferents centres educatius de la comarca, han visitat, al llarg del curs 2011-2012, el Centre d’Interpretació del Territori, ubicat al Centre de Visitants del Gironès. Aquesta xifra ha estat valorada molt positivament. per part del conseller comarcal de Turisme del Gironès, Joaquim Roca, i la directora del Centre de Visitants del Gironès, Neus Vila, que han subratllat que han estat unes ‘Experiències Educatives’ molt satisfactòries per tots els alumnes que les han viscut.

 En aquest sentit, cal recordar que la passat dijous, 5 de juliol, es va portar a terme, al Centre de Visitants del Gironès, una sessió informativa per a professors, caps d’estudi i directors d’escoles del Gironès, amb un total de 9 escoles participants. Aquesta reunió es repetirà el dijous, 6 de setembre, a les 10.00 hores, per tal de facilitar la informació i el coneixement del Centre al personal docent dels centres escolars del Gironès i d’altres comarques gironines.

Pel que fa al proper curs (2012-2013), s’espera un augment dels centres docents (escoles i instituts) del Gironès i d’altres comarques.

Es tracta, doncs, d’una molt bona oportunitat per donar a conèixer la comarca de manera visual, interactiva, educativa i lúdica. En només, una hora i 15 minuts, s’obté una visió general del territori que ens permet decidir el que ens interessa copsar sobre el terreny.

Per a més informació:
GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat/centredevisitants