Select Page

El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat del delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, i del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, ha visitat diferents empreses a la comarca del Gironès i ha presidit el Consell d’Alcaldes celebrat al municipi de Sant Martí Vell.

El passat divendres, 28 de setembre de 2012, el conseller Mena, juntament amb el delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús, i el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va visitar, en primer lloc, la planta de l’empresa alimentària Bellsolà, al municipi d’Aiguaviva, on es va reunir amb l’equip directiu, va prendre part en una degustació de productes de l’empresa i va poder veure les instal.lacions.

Posteriorment, el conseller Mena es va desplaçar fins a Celrà, on va visitar les instal·lacions de la companyia de productes ecològics Biospirit. El conseller va posar l’empresa com a “exemple d’esperit emprenedor, d’una empresa que, a partir d’una inquietud i d’una idea amb una emotiva història al darrera, està assolint una quota de mercat extraordinària i amb perspectives ampliables al món”, i va destacar que “les empreses innovadores mereixen un reconeixement quan, en moments de dificultat, saben mantenir el rumb”.

La jornada va finalitzar al municipi de Sant Martí Vell, on el conseller va ser el convidat del Consell d’Alcaldes del Gironès presidit per Jaume Busquets.