Amb la tecnologia de Blogger.

Cicle Tardor/Hivern de ‘Dimecres de Tast gratuït’ al Centre de Visitants del Gironès




'L’Espai Botiga’ del Centre ofereix tastets gratuïts de productes del territori per gaudir de l'oferta gastronòmica de la comarca


Durant els mesos d'octubre i novembre, cada dimecres, tots els visitants que s’acostin a l’Espai Botiga del Centre de Visitants del Gironès podran tastar, gratuïtament, productes de la comarca.

El Centre proposa un tast setmanal que comptarà amb la presència de productors i artesans locals per explicar les excel·lències del producte i mantenir un intercanvi d’impressions. Es tracta d'una bona oportunitat per entendre la importància de confiar en la cuina del territori i un munt d'idees per cuinar i comprar aquest Nadal amb els productes alimentaris del Gironès.

L’horari de cada tast serà: a les 10.00 hores, la presentació del producte corresponent, a càrrec del productor/a i tertúlia sobre el tast i de les 10.00 fins a les 16.00 hores, tast gratuït del producte per a tots els clients i visitants. A més, es farà un descompte especial del producte presentat (10% de descompte), durant la setmana corresponent, i la possibilitat de fer paquets especials amb altres productes de l’Espai Botiga.

Concretament, les dates dels tasts amb els corresponents productes i els seus respectius productors i municipis són les següents:

-3 d'octubre: Patates fregides 'Sant Narcís' de SARRIÀ DE TER.
Presentació del producte: Jaume Sala de 'Rodes de Sala'.

-10 d'octubre: Gelats artesans de tardor de castanya i moniato.
Presentació del producte: Joana Roura de 'La Bombonera' de Girona.

-17 d'octubre: Cargols de SANT ANDREU SALOU.
Presentació del producte: Francesca Borrull de 'Granja Cargol Bové'.

-24 d'octubre: Ginebres de CASSÀ DE LA SELVA.
Presentació del producte: Josep Lluís Godoy.

-31 d'octubre: Tast de bolets (gírgoles i xiitaque) i pasta fresca de QUART.

Presentació del producte: Glòria Argany de la ‘Fundació Onyar – La Selva’.

-7 de novembre: Embotits d'ànec de BESCANÓ.
Presentació del producte: Jordi Noguera de 'Induànec'.

-14 de novembre: Cervesa Moska de SARRIÀ DE TER.
Presentació del producte: Josep Borrell de 'Birrart'.

-21 de novembre: Dolços i galetes de GIRONA.
Presentació del producte: Quim Quintana de 'Giroska'.

-28 de novembre: Salses de BORDILS.

Presentació del producte: Eric Delessert del 'Mas de la Roda'.


Per a més informació:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 - 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669












© 2012-2014 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262