Select Page

 
La comarca del Gironès fusiona el territori amb l’esport i el turisme mitjançant un acord de patrocini entre la Unió Esportiva Sarrià i el Centre de Visitants del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).


Després de 18 mesos d’inauguració i posada en marxa de l’equipament turístic, constatem que GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS és un espai únic per descobrir el Gironès i viure experiències del territori. Per tant, es defineix com el primer recurs turístic de la comarca per a la promoció, dinamització i descoberta de la resta d’atractius i recursos turístics, aglutinant així sinergies entre territori i gastronomia, patrimoni cultural i natural, productors locals i cuina de proximitat.


En plena fase de promoció de l’equipament GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS, propietat i gestionat pel Consell Comarcal del Gironès, com a plataforma turística dels 27 municipis que aixopluguen la comarca i que es presenta en 5 diferents espais: oficina comarcal de Turisme, Centre d’Interpretació del Territori, Espai d’activitats i tallers, Espai de Gastronomia i Espai Botiga, es fa un pas endavant per donar més notorietat i més posicionament estratègic del recurs turístic amb el municipi de Sarrià de Ter, amb l’entitat esportiva UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ, que sinergia amb excel.lència els seus atributs com a marca: poble, passió i handbol.

Coneixedors que és una entitat esportiva que resulta de la fusió dels dos clubs del poble, Grupo Deportivo Nuestra Señora de Montserrat que existia des del 1955 i l’Agrupación Deportivo Cultural fundada el 1956, amb una experiència de 57 anys en l’esport. El club disposa d’equips en totes les categories i edats amb un total de 150 esportistes entre jugadors, entrenadors i delegats. És el primer equip que milita a la primera divisió nacional i això li dóna bones referències a l’entitat, motiu pel qual està sempre avançant un pas més en la línia del bon esport i de les bones coses a fer pel territori. En aquesta línia, l’entitat esportiva ha posat en marxa el nou equip sènior femení de handbol de la lliga catalana, amb la finalitat d’oferir la possibilitat de formar-se i jugar en competició, a dones joves esportistes de la comarca i d’altres indrets.

El binomi turisme i esport dins el marc local de Sarrià de Ter, s’ha d’entendre com una manera de fomentar el coneixement de la comarca del Gironès per afavorir la descoberta o redescoberta del territori, potenciant el seu coneixement dins els canals turístics i els canals esportius. Per tant, resultat del comú interès per dotar de més notorietat a l’equipament turístic i el nou equip esportiu, vinculats directament per la proximitat d’ubicació d’ambdós, dins el municipi de Sarrià de Ter, es fonamenta de manera exclusiva la voluntat d’establir un acord de col·laboració i, per tant, signem avui aquest protocol d’intencions, vehiculat per un contracte de patrocini en la temporada 2012-2013, que es regeix també pels molts acords, entre els quals destaquem:

1. Dotar el nou equip amb el nom oficial de Gironès Centre de Visitants UE Sarrià.

2. Promocionar el GCV mitjançant l’equipació portada per les esportistes per tot el territori català.

3. Fer difusió de les activitats del GCV creant un enllaç directe entre les dues pàgines web, així com incloent el logotip del GCV permanentment durant tota la temporada i creant sinergies amb les seves xarxes socials.

4. Facilitar la comunicació de l’oferta i les activitats del GCV als seus canals habituals de comunicació entre els seus socis, clients i amics, així com en els equips rivals de competició.

5. Facilitar l’accés dels associats/socis/beneficiaris de la Unió Esportiva Sarrià al GCV amb una tarifa reduïda del 2×1 en l’entrada al Centre d’Interpretació del Territori, durant tot el temps que duri el patrocini.

6. Oferir preus reduïts i/o condicions especials per a grups esportius i en les activitats que sigui possible (lloguer sales per formació, àpats corporatius, presentacions de producte, conferències…) perquè la proximitat dels dos equipaments es donin benefici mutu i exclusiu.

7. Disposar en el buc promocional de l’Oficina Comarcal de Turisme la informació corporativa de l’entitat i/o alguna altra d’interès turístic per als nostres visitants, així com el calendari oficial de competició.

8. Facilitar la logística de reserves de serveis turístics que el Club i/o els seus clubs visitants necessitin.

9. Col·laborar i interactuar per fer difusió del calendari de competició de la UES secció sènior femení, a través dels seus mitjans de comunicació en línia (web, xarxes socials i xarxa de punts digitals d’informació turística).

10. Provocar que els visitants locals i forasters en el seu equipament facin ús de les nostres prestacions turístiques, per facilitar que hi hagi tràfec de visitants del pavelló UES al GCV.

Per a més informació: 

Gironès Centre de Visitants:                                              Unió Esportiva Sarrià
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)               unioesportivasarria@sarriadeter.cat
                                                                                              www.unioesportivasarria.com
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat