Select Page


El dissabte, 1 de desembre de 2012, es van lliurar els ‘Premis Gavarres 2012’ al Museu de la Terrissa de Quart

  • El ‘Premi Assumpta Fabré i Dachs’, en la seva 3a edició i dotat amb 1.000 EUR, se’l va emportar el treball de recerca “Racons oblidats de Fitor, presentat per l’alumna Laura Rovira i Alsina, de l’IES de La Bisbal d’Empordà. 
  • El ‘Premi Joan Xirgo’, en la seva 22a edició i dotat amb 5.000 EUR, se’l va emportar “El treball de la calç a les Gavarres: anàlisi etnològic d’un ofici tradicional”, presentat per Jaume Badias. 
  • El ‘Premi Cirera d’Arboç’, en la seva 16a edició, se’l va emportar Josep Matas, en reconeixement a la seva tasca de conservació, millora i descoberta dels valors del massís de les Gavarres al llarg de la seva trajectòria personal i professional.