Select Page

‘Jove Coral del Gironès’, ‘Interval’ de l’Escola de Música del Gironès i ‘Germanor Empordanesa’, del Casino Menestral Figuerenc, van oferir un meravellós concert, de cant coral i piano, que va deixar embadalits a tots els assistents.

L’acte, celebrat el diumenge, 16 de desembre, a l’església de Cervià de Ter, va comptar amb l’assistència de la consellera comarcal de Cultura i alcaldessa de Cervià de Ter, Roser Estañol, i la de diferents regidors del consistori cervianenc que varen gaudir amb intensitat de la proposta musical que desplegaren al municipi les tres corals.

En finalitzar l’acte es varen recollir, de manera improvisada i espontània i gràcies a les diferents aportacions desinteressades dels assistents, 223,91 € que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 que enguany està dedicada a impulsar la investigació sobre el càncer.

El concert, que omplí l’església, comptà amb dues parts diferenciades: la primera, en la qual cada coral va cantar unes peces breus del seu repertori; la segona en la qual es varen aplegar les tres corals per interpretar de manera extraordinària la cantata de Nadal Nadal, Llum i Misteri amb música de F. Vila i text de J. Farràs. Aquesta cantata comptà amb l’encisadora veu solista de la soprà i professora de cant de l’EMG, Meritxell Mallol, la impecable interpretació al piano de la directora de l’EMG, Glòria Galindo, i la direcció magistral de la directora de la Coral Germanor Empordanesa, Clàudia Coral.

L’EMG vol agrair molt efusivament la participació de tots els membres de les corals, a totes les persones que han col·laborat en la realització d’aquest espectacle musical, a l’Ajuntament de Cervià per la seva aposta contínua i ferma per a l’ensenyament musical i la música i, sobretot, al públic assistent que amb el seu alè, entusiasme i solidaritat ens donen més força per seguir endavant amb propostes musicals d’aquest tipus.

Per a més informació: