Amb la tecnologia de Blogger.

Ajuts Individuals de Desplaçament (AIDs)


Atorgament d’Ajuts Individuals de Desplaçament als alumnes escolaritzats en centres escolars de primària, secundaria obligatòria i d’educació especial

L’objecte d’aquesta convocatòria és l’atorgament d’Ajuts Individuals de Desplaçament als alumnes escolaritzats en centres escolars de primària, secundaria obligatòria i d’educació especial, d’acord amb el que disposa el Decret 161/1996, de 14 de maig, pel qual es regula el servei escolar de transport per tal de facilitar el desplaçament de l’alumnat en l’educació obligatòria, en especial el seu article 8è.

Termini de presentació de sol·licituds:
del 20 de febrer al 3 de març de 2017


  • Annex Centres      (a omplir només pels centres escolars) 
 

NOTA IMPORTANT:

Segons informa l'Agència Tributària s'han de comunicar totes les ajudes i subvencions rebudes durant l'exercici segons el model 347. Aquestes ajudes s'atorguen a l'alumnat sol·licitant, per tant és important que a la sol·licitud hi figuri el DNI/NIE de l'alumnat; i en cas de no disposar-ne poden sol·licitar, de forma gratuïta, un NIF (Número d'Identificació Fiscal) a l'Agència Tributària. Altrament aquestes ajudes s'imputaran a la persona representant, pare/mare/tutor/tutora, amb el corresponent efecte fiscal que suposarà per a la declaració de la RENDA de l'exercici.
 


Nota publicada, dimarts 27 de desembre de 2016, actualització de 20 de febrer de 2017

© 2012-2014 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262