Select Page

  
El Servei Comarcal de Català del Gironès inicia les inscripcions per als cursos de català del període febrer – juny 2013


· A Cassà de la Selva, les inscripcions tindran lloc a l’Ajuntament els dies 23 i 30 de gener, de 10 a 13 h.

· A Llagostera, les inscripcions seran els dies 28 i 30 de gener, de 16.30 a 19.30 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller.

· Els nous cursos començaran el dia 19 de febrer i tenen una durada de 45 h.

Podeu consultar la informació a www.cpnl.cat/girones o podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: girones@cpnl.cat o per telèfon (972 21 32 62).

Si us cal, també us informarem dels cursos previstos a Girona, Salt o altres localitats de les comarques gironines.

Hi ha també l’opció de fer cursos a distància, de nivells Intermedi i Suficiència, a través de la plataforma virtual Parla.cat. El dia 1 de febrer, a les 12 h del migdia, està prevista una sessió presencial a la seu del Consell Comarcal del Gironès, per tal que tothom qui ho vulgui pugui venir i conèixer com funciona aquest sistema d’ensenyament. Per assistir a la sessió, cal omplir el formulari que trobareu a: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/ensenyament/02000_distancia-en_linia.html.

També en podeu demanar més informació durant en les dates i els horaris d’inscripció del vostre municipi.

Finalment, encara us podeu inscriure al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a la comarca i que facilita que persones que habitualment parlen català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès.