Select Page

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha visitat aquest dimarts, 19 de febrer de 2013, les instal·lacions del Centre de Visitants del Gironès. Puigdemont ha estat acompanyat del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, del conseller comarcal de Turisme, Joaquim Roca i de la directora del Centre, Neus Vila.
Puigdemont s’ha mostrat interessat pel Centre d’Interpretació del Territori on ha pogut interactuar, a través de la targeta intel·ligent, amb les diferents pantalles multimèdia.
Per l’alcalde de Girona: “la comarca del Gironès és una de les grans desconegudes de Catalunya i, en canvi, sorprèn pel valor del seu patrimoni cultural, les seves tradicions, oficis i cultura. Aquest centre ha de servir per posar, en el just valor, l’enorme qualitat que tenim, des de la capital, que tinc l’honor de presidir, fins a Sant Andreu Salou, el municipi més petit. Junts som el Gironès, i el fem junts. En aquest sentit, vull donar tot el meu suport al Centre de Visitants del Gironès”.