Select Page

Prop de 30.000 visitants

El dies 6 i 7 d’abril Campllong ha celebrat la 31a. edició de la Fira Comarcal de Primavera

Un cap de setmana on Campllong ha estat EL PUNT DE TROBADA:

1. Del comerç més actual
2. De les novetats del món agrícola i ramader
3. D’activitats i exhibicions d’oci
4. I del record de com era la vida de pagès i el treball del camp

Des del seu inici l’any 1982, la Fira Comarcal de Campllong ha anat augmentant i diversificant l’oferta de propostes i activitats fins a arribar a convertir-se en un esdeveniment de referència dins el món comercial i rural i en un reclam per al visitant en general d’arreu de les comarques, que enguany ha arribat a acollir prop de 30.000 persones.
En aquestes 3 dècades, la Fira ha vist créixer i diversificar el nombre d’expositors convertint-se en una gran fira multisectorial, on hi tenen cabuda estands comercials, degustació i venda de productes artesans i d’alimentació, exposició i venda de maquinària agrícola, ramadera i industrial, vehicles i utillatges industrials, entre d’altres.
El bon temps que ha acompanyat tot el diumenge ha fet lluir totes les activitats previstes en el programa d’actes preparat per l’organització.
Com és habitual, els visitants han pogut ser espectadors en primera persona des de el concurs de paletes, al concurs de vaques de raça frisona o a la confecció d’un paller tal com es feia anys enrera.
Enguany a destacar el concurs de PONY GAMES que s’ha realitzat per primera vegada a la Fira, amb més de 40 participants i 60 ponis.
La Fira es consolida com a referent en el sector agrícola industrial i comercial.
Enguany el nombre d’expositors ha superat les previsions i augmenta dins les possibilitats d’espais. Així doncs la carpa comercial de 600 m2 de superfície, ha acollit una trentena d’expositors de diferents sectors: alimentació, serveis, industrial, tecnologia…. en l’’espai comercial exterior ha tingut cabuda els expositors bàsicament de maquinaria agrícola i industrial, nova i d’ocasió, vehicles i utillatges industrials, i serveis que oferiran totes les novetats del sector al visitant.
El caràcter comercial de la Fira és el motor de creixement d’una mostra multisectorial que es ja un referent a les nostres comarques, però sense oblidar el caire agrícola i ramader sumant sinèrgies entre tradició i progrés.
La Fira de Campllong, gràcies a la seva oferta multisectorial i a l’escenari rural on es desenvolupa, juntament amb la diversitat d’actes que ofereix, atrau l’atenció de nombrosos visitants. Aquest caràcter familiar i proper de la Fira contribueix a que moltes persones i, sobretot famílies, troben en la Fira una bona opció d’oci per passar un dia agradable, en un marc natural incomparable, gaudint de les moltes activitats i exhibicions, que l’organització de la Fira prepara al llarg de tot l’any, per tal d’acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants, i fer difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.
Tothom qui desitgi més informació la trobarà a la web de l’Ajuntament de Campllong http://www.campllong.cat .
Campllong, 7 d’abril de 2013