Select Page

Signen un conveni per promoure la millora d’aquest sector 

Girona, 12 d’abril de 2013. Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, i Josep Massegur, president de PIMEC Comerç Girona, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de ‘promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç urbà i de proximitat’.
En aquest sentit, ambdues parts han acordat iniciar conjuntament projectes centrats, especialment, en la promoció de l’associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, la millora del coneixement de les condicions laborals del treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d’altres accions que, a partir de l’actualitat, puguin ser d’interès pel teixit comercial de la comarca.
Jaume Busquets ha deixat palès que “davant la situació actual, cal que les administracions es posin al costat dels comerciants per sumar esforços en benefici de la reactivació d’aquest sector”.
Per la seva banda, Josep Massegur s’ha mostrat satisfet per aquest acord que “contribuirà al desenvolupament econòmic i estratègic de la comarca, procurant augmentar l’ocupació i la competitivitat de les empreses en l’àmbit del comerç urbà”.
La signatura també ha comptat amb la presència de la Fanny Carabellido, consellera de Promoció Econòmica del Gironès i Marta Julià, directora de PIMEC Comerç Girona.

Per a més informació:
Núria Fernández – Comunicació de PIMEC Comerç – 93 496 45 60
Judith Vila – Consell Comarcal del Gironès – 972 21 32 62