Select Page

 
El Consell Comarcal del Gironès ha ofert 48 xerrades formatives i ha compartit estand amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà

La vuitena edició d’ExpoJove, el Saló de Formació i Ocupació, que enguany s’ha celebrat del 10 al 12 d’abril, ha comptat amb una participació de més de 5.000 estudiants, 61 centres i 54 estands. Durant la seva inauguració, el dimecres 10 d’abril, van intervenir el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, i la regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas.


Busquets va agrair l’esforç de totes les parts implicades -centres i professorat, institucions, administració i estudiants- per fer possible la consolidació d’ExpoJove. Així mateix, el president del Consell Comarcal del Gironès va subratllar que “en moments com els que estem vivint, ara més que mai, són necessàries iniciatives com aquestes que ajuden i encoratgen, als nostres joves, a orientar el seu futur professional”.

Des del Consell Comarcal del Gironès, l’aposta és continuar organitzant aquest saló de formació & Ocupació, fent possible que joves, d’arreu de la demarcació, puguin, a través de la Fira, millorar els seus coneixements.

Des del Consell s’ha ofert:

1- L’Estand. Aquest any compartit amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

2- 48 xerrades, ja concertades amb els centres, sobre què estudiar després de l’ESO i el Batxillerat?

A més, el Gironès proposa, durant els dies que es celebra el saló, les següents xerrades obertes:

• Des de l’àrea de promoció econòmica: “El jovent i els serveis de l’oficina de consum” i “Parlem dels canals de recerca de feina”.

•Des de l’àrea de joventut: “el Servei de Voluntariat Europeu”.

Tota la informació d’ExpoJove 2013 a:

www.firagirona.com/2013/expojove/