Select Page


Excursió de fi de curs a Banyoles

Consorci per a la Normalització Lingüística

Diumenge, 16 de juny de 2013, alumnes dels cursos de català de Cassà de la Selva, Llagostera i Banyoles i aprenents i voluntaris de Girona i Salt es van aplegar a Banyoles per cloure les activitats d’aquest quadrimestre.
L’autocar va sortir de Llagostera i, després de parar a Cassà i Girona, va arribar puntualment a Banyoles a l’hora prevista.

La primera i principal activitat va ser la caminada popular per fer la volta sencera a l’estany, seguint les explicacions d’Isabel Roura, que va fer de guia durant el recorregut.

A continuació, es va fer un dinar on vam poder compartir plats de diversos països en un entorn de gran bellesa paisatgística i en un clima distès i totalment lúdic.

Després de dinar, el Tren Pinxo ens va portar al centre de la ciutat i vam poder conèixer els llocs més emblemàtics de la capital del Pla de l’Estany.

Després de la diada de germanor, vam tornar als llocs de partida. Els participants, alguns dels quals no hi havien estat mai, van comentar entusiasmats que els havia agradat molt la sortida i que volien repetir l’any vinent.

Més informació: www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/noticies.html?ID=9384

SCC del Gironès
CNL de Girona
Consorci per a la Normalització Lingüística
972 21 32 62
————————————————–
girones@cpnl.cat
http://www.cpnl.cat/girona
————————————————–