Select Page

El 4 d’abril es va donar el tret de sortida al Club de Lectura Fàcil de Llagostera, que es va portar a terme fins el 13 de juny, a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller.
El Club de Lectura Fàcil té com a destinatàries persones amb un coneixement mitjà de la llengua catalana o persones que no estan acostumades a llegir en català. Hi poden participar tant alumnes dels cursos de català, com aprenents del programa Voluntariat per la llengua, o usuaris de la biblioteca o qualsevol altra persona que vulgui consolidar l’aprenentatge d’aquesta llengua.
Ha estat conduït per Isabel Roura, professora dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística de Llagostera. S’han proposat dues lectures al llarg d’aquests mesos: Les mateixes estrelles i Trampa de foc, l’autora dels quals és Núria Marí. A l’última sessió del Club de Lectura, el dia 13 de juny, s’ha comptat amb la presència de l’autora i els participants han pogut comentar amb ella els llibres i fer-li preguntes sobre el procés creatiu.