Select Page

Idiomes, escola d’escriptura, tastets d’art i aula de salut / S’anuncia la creació de ‘L’escola de fotografia’ 

Programació


El director de la Casa de Cultura ‘Les Bernardes’, Robert Fàbregas, ha presentat les ‘Activitats d’Estiu 2013’ que s’organitzen a ‘Les Bernardes’ durant els propers mesos de juliol i setembre.

Concretament, s’ofereixen 16 activitats diferents com ara idiomes (casal acadèmic d’anglès per a nens i nenes, cursos intensius, de nivell bàsic i avançat, d’anglès, alemany i francès); l’escola d’escriptura del Gironès (seminaris de creació de personatges, laboratori de creació d’un àlbum il·lustrat, arquetips i estereotips, ressenya literària, la mirada forastera i narrativa de viatges, introducció a la novel·la negra, escriptura creativa i introducció a la novel·la, ciutats literàries: Lisboa, escriptura creativa a l’aula i ensenyar a escriure a l’ESO); tastets d’art (taller de fotografia i taller de vídeo); així com l’Aula de salut (ioga i Tai-txi).

Fàbregas ha destacat, com a novetat, que “aquest estiu s’ha ampliat l’oferta amb el casal d’idiomes per a nens i també cursos per adults, introduint també l’alemany i el francès. Així doncs, anem més enllà, del que es fa habitualment, en tres àmbits molt marcats: art contemporani, escriptura i fotografia i imatge”. En aquest sentit, el director de ‘Les Bernardes’ ha anunciat la propera creació d’un nou projecte: ‘l’Escola de Fotografia de les Bernardes’, sota la direcció de Martí Artalejo.

Artalejo, responsable dels tastets d’art, ha explicat que “seran de fotografia i vídeo i s’ensenyarà el funcionament de càmeres i s’elaboraran reportatges fotogràfics i curts metratges”.

Carme Callejón, directora de l’escola d’escriptura, ha precisat que “l’oferta de formació, en escriptura, serà de contingut compactat en hores reduïdes, per tal de fer un tastet i amb la possibilitat d’ampliar aquests coneixements amb els cursos que es portaran a terme a l’hivern”.

Per a més informació: 

C/ Major, 172
17190 Salt
Tel 972 23 46 95/972 21 32 62
bernardes@girones.cat
premsa@girones.cat
www.bernardes.cat