Select Page


Abertis participarà, durant el 2013, en el sosteniment de les activitats de l’Escola de Música del Gironès

El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i el director de Relacions Institucionals i Innovació d’Abertis Autopistas, Ricard Fornesa, han signat, un conveni de col·laboració pel patrocini de les activitats que desenvolupa l’Escola de Música del Gironès.

El conveni, que entra en vigor avui, serà vigent per tot aquest 2013. L’EMG, amb 24 anys d’existència, compta amb més de 820 alumnes i 16 aules a 15 municipis de la comarca.
Busquets ha destacat que la Fundació Abertis ha volgut col·laborar de ple en el model d’escola descentralitzada d’àmbit comarcal que és l’EMG. A més, el president del Consell Comarcal ha subratllat: “fer petit l’auditori de Girona, en el doble concert, ofert aquest passat dissabte per cloure el curs, és a l’abast de ben poca gent”. I ha afegit: “Actualment, malgrat la situació econòmica, continuem essent l’escola de música amb més alumnes de Catalunya”.

Girona, 17 de juny de 2013

Per a més informació:

premsa@girones.cat / emg@girones.cat / abertis.comunicacion@abertis.com

www.girones.cat / www.emg.cat / www.abertis.com