Select Page


Durant 6 mesos, de gener a juny, s’han portat a terme 58 representacions teatrals en 16 poblacions del Gironès

Un total de 7.149 espectadors han passat enguany per les 58 actuacions del festival ‘Escenaris 2013’, Teatre al Gironès. Unes xifres que consoliden aquesta 9a edició amb un increment del promig d’assistència.
Han estat sis mesos, del 20 de gener fins al 30 de juny, amb representacions teatrals pràcticament tots els caps de setmana, amb els apartats de Grans Escenaris, Petits Escenaris, Escenaris Mòbils, Escenaris de Circ, Escenaris Màgics i Les Nits del Coro de Sarrià.
L’objectiu fonamental del projecte és dinamitzar el teatre professional de petit format als pobles de la comarca del Gironès. Per a fer-ho possible, ara més que mai, és imprescindible la mancomunació d’esforços entre tots els ajuntaments que hi participen, juntament amb el Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona.
Aquests ajuntaments són: Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix.