Select Page

Més de 800 alumnes
16 aules
15 ajuntaments

L’Escola de Música del Gironès (EMG) ha celebrat aquest dissabte, 15 de juny de 2013, el doble concert de final de curs, a la sala simfònica, de l’Auditori de Girona. A l’acte hi han assistit el president del Consell comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i el conseller comarcal delegat de l’EMG, Josep Aliu, així com diferents alcaldes i consellers comarcals del Gironès.

Com ja és habitual, el concert s’ha dividit en dues sessions, una al migdia i l’altra a la tarda. Al matí s’han representat En Patufet i La ciutat i la lluna. L’espectacle, a càrrec dels alumnes de Sensibilització I i II, Iniciació, Preparatori I i II i Primer de llenguatge musical, ha començat al migdia i ha durat uns 80 minuts, delectant als pares i familiars que hi han estat presents i han omplert, de bat a bat, la sala simfònica de l’auditori.

El concert de la tarda, de gairebé dues i mitja hores de durada, s’ha iniciat a dos quarts de set i s’ha dedicat, íntegrament, a la cançó catalana, amb peces tant emblemàtiques com La calma de la mar, L’Estaca, El Mariner, St.Martí del Canigó, Els contrabandistes…

L’audició de la tarda ha anat a càrrec de l’Escola de Guitarres del Gironès, l’Escola de Cobla i Tradicional de Gironès, la Jove Orquestra del Gironès, la Jove Coral del Gironès i l’alumnat de Segon, Tercer, Quart i Música per a joves de llenguatge musical.

El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, ha lliurat els diplomes acreditatius de l’assoliment del títol de nivell elemental.


Per a més informació:
www.emg.cat
emg@girones.cat