Select Page


Catàleg ‘Turisme Escolar al Gironès’ 2013-2014

La guia, de 84 pàgines, pretén promocionar la comarca com a destinació de turisme d’interior i es distribuirà al Centre de Visitants, als allotjaments i a les oficines de turisme
El conseller comarcal de Turisme del Gironès, Joaquim Roca, i la directora del Centre de Visitants del Gironès, Neus Vila, ham presentat, al Centre de Visitants del Gironès, els catàlegs turístics ‘Experiències al Gironès’ i ‘Turisme Escolar’.
El catàleg ‘Experiències al Gironès’, que amplia la seva reedició amb 84 pàgines, està coordinat per l’àrea de Turisme del Gironès i compta amb el suport dels ajuntaments i els agents turístics de la comarca.
Pel conseller comarcal, Joaquim Roca: “El Centre de Visitants del Gironès és una bona eina per, després, poder organitzar una visita/estada al territori, doncs tenim 27 municipis a la comarca amb una oferta molt interessant en turisme cultural i actiu com ara el senderisme guiat o les activitats amb caiac al riu Ter”.
El catàleg de ‘Turisme Escolar’ recull la proposta educativa del Gironès pel que fa a les activitats que s’ofereixen durant el curs 2013-2014, des del Centre de Visitants, a les escoles com ara visites guiades i tallers d’oficis. Neus Vila ha insistit en que “Es tracta de donar un valor afegit, diferencial i únic al projecte escolar d’estudi de la comarca del Gironès que es fa a quart de primària. Tenim una proposta educativa per a tots els nivells curriculars, des de P3 fins a Batxillerat, i cicles formatius. Enguany, la novetat és dotar de continguts els crèdits de síntesis combinant la visita i taller al Centre de Visitants amb activitats externes que vinculen natura, cultura, oficis, personatges i gastronomia”.
Vila ha subratllat també que “els serveis educatius del GCv estan preparats per rebre qualsevol curs escolar però, enguany, s’han marcat el repte de poder aconseguir totes les reserves dels 4rt de primària de la comarca del Gironès, perquè són el curs que, per competència, han d’estudiar la comarca”.
El Centre de Visitants del Gironès ha acollit també una sessió de formació, al personal docent, anomenada “experiències educatives”.

Per a més informació:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat/centredevisitants