Select Page

 
Moció referent a l’adhesió al pacte nacional pel dret a decidir

“El Consell del Gironès, a favor del dret a decidir”:
Punt/Avui/ pàg. 6/ 17/07/2013.


El Ple del Consell Comarcal del Gironès, celebrat, dimecres, 17 de juliol de 2013, ha aprovat una moció per la que el Consell Comarcal del Gironès s’adhereix al pacte nacional pel dret a decidir a través de la plataforma www.dretadecidir.cat.

A més la moció contempla: Promoure a la comarca que entitats, associacions i agents econòmics es sumin també a aquest procés democràtic de l’exercici a decidir i a la celebració d’una consulta sobre el futur polític de Catalunya; Comunicar aquesta moció a la Generalitat de Catalunya, al Parlament de Catalunya i a l’Associació de Municipis per la Independència.

Concretament, del total de 29 consellers comarcals, presents a la votació, 24 han votat a favor (14 CiU, 5 ERC, 2 CUP i 3 PSC), 2 en contra (PP) i hi ha hagut 3 abstencions (PSC).