Select Page

“El Gironès lliura 35 cotilles especials a les dones que han patit càncer de mama”:
Diari de Girona – Salut/ pàg. 3/ 11/07/2013.

“Cotilles per a afectades de càncer de mama”:
 Punt/Avui/ pàg. 10/ 11/07/2013.

Bescanó, Campllong, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Llambilles, Madremanya, Salt, Sant Gregori, Sant Joan de Mollet, Sant Martí de Llémena, Sant Martí Vell i Vilablareix, han col·laborat en aquesta iniciativa endegada per les conselleres comarcals del Gironès

El Gironès continua la campanya solidària amb les dones afectades per càncer de mama amb el lliurament d’un total de 35 cotilles.

Aquest banc s’ha creat a partir de la col·laboració de totes les dones amb responsabilitat als ajuntaments de la comarca com un acte de sensibilització i millor coneixement, en el teixit polític, d’aquesta realitat.
La consellera i alcaldessa de Cervià de Ter, Roser Estañol, ha agraït l’aportació feta per part dels ajuntaments que hi han participat i ha mostrat la seva satisfacció ja que: “hem aconseguit superar el nostre objectiu que era arribar a les 30 cotilles, assegurant, d’aquesta manera, la cobertura de la demanda que hi ha actualment a la comarca segons les dades sanitàries”.
Estañol ha insistit en donar continuïtat a aquesta acció amb la creació d’un banc de productes especialitzats i complementaris al tractament mèdic. En aquest sentit, el Consell Comarcal del Gironès donarà suport a Oncolliga perquè segueixi donant continuïtat al projecte amb iniciatives com la creació d’un banc de perruques que es presentarà el proper mes d’octubre. Es tracta de productes que faciliten la recuperació física i psico-social de les pacients que, pel seu alt cost, no estant a l’abast de tothom i que mai han estat finançats per la seguretat social.
Estañol ha rebut el suport i la implicació de la resta de conselleres comarcals: Fanny Carabellido, Susanna Garcia, Sònia Gràcia, Sandra Maldonado, Cuca Mascort, Susanna Pascual, Glòria Plana, Mari Serrano, Laura Vall-llosera i Maria Àngels Vilà.