Select Page

El dissabte, 6 d’octubre de 2013, el president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets i Arnau, va participar en la inauguració de la ’16a Fira internacional del Cistell de Salt’. Una Fira que és la segona més important de tot Europa dedicada íntegrament a l’art cisteller i amb vocació internacional. Durant la seva intervenció, Busquets va subratllar que “la nostra comarca és una comarca amb gent capaç de consolidar projectes i activitats que es caracteritzen, no només per la seva qualitat i riquesa, sinó per l’habilitat de saber trencar fronteres que determinen l’essència i el tarannà del nostre país”.
Finalment, va afegir: “vull felicitar a tots els que fan possible que la ‘Fira del Cistell de Salt s’hagi convertit en un referent pel sector artesà. Un sector que ha sabut reinvertar-se, any rere any, innovant i ampliant la seva oferta amb exposicions de l’art cisteller o les visites als camps de vimeteres”.