Select Page

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès organitza el concurs per al disseny de la paperera de reciclatge del paper i cartró per a les escoles de la comarca.  

Accés a les bases del concurs


Fa ja gairebé 15 anys que s’utilitza la paperera de cartró per al reciclatge del paper que el Consell Comarcal del Gironès distribueix, de forma gratuïta, entre centres educatius, associacions i empreses de la comarca. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitar una paperera per a poder recollir selectivament el paper i el cartró que es genera.

Aprofitant l’inici del curs escolar, l’Àrea de Medi ambient convoca, a les escoles del Gironès, el concurs per crear la imatge de la nova paperera i seleccionar nous dibuixos i eslògans que ajudin a impulsar el reciclatge del paper i el cartró.

Representants del Consell Comarcal del Gironès seleccionaran un disseny guanyador i quatre finalistes entre tots els participants. El premi per a la classe de l’alumne guanyador serà una visita guiada a un espai natural del Gironès. El millor premi, però, serà veure els dibuixos dels finalistes i del guanyador impresos a la paperera, juntament amb els seus noms i el de la seva escola.

El termini per a la presentació dels treballs va finalitzar el 15 de novembre.

Per a més informació: educacio.ambiental@girones.cat