Amb la tecnologia de Blogger.

Les Bernardes PHOTO


Del 4 al 30 de novembre de 2013

www.bernardes.cat

En aquesta ocasió el col.lectiu Hidroquinona han treballat en un tipus de fotografia que mani havien experimentat: El Zen.
El Zen és una doctrina budista en què les escriptures i precetes són mínims, buscant l'essència natural i essent aquesta gairebé l'única norma en aquest projecte: el mínim.

Amb el mínim d'elements possible s'intenta explicar la bellesa, un missatge, l'atracció, la pau, l'equilibri. D'aquesta manera es pretén reivindicar la bellesa de les coses petites i senzilles donant-les-hi vida explicades mitjançant la fotografia. Una pedra, un fanal, unes gotes d'aigua, una textura, una ombra, coses que ens passen molt sovint per alt perquè hem perdut la capacitat de sorpresa d'una criatura.

Autors de l'exposició: Mònica Boschdemont, Salvador Clotas, Xevi Llauger, Jaume Puig, Mercè Ramionet, Gemma Roca, Jaume Roca, Pere Roura, Vicens Rovira, Albert Sala i Àlex Saus.© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262