Select Page
 
Signen una carta de compromís 2014-2015 per fomentar, mantenir i contribuir a la dinamització turística dels 27 municipis de la comarca del Gironès. Entre les actuacions previstes destaquen: editar un catàleg de senderisme amb 40 rutes, prioritzar les empreses de turisme actiu amb noves activitats, dinamitzar el turisme familiar i escolar i potenciar les sinergies entre esdeveniments, allotjament, cuina de proximitat i productors locals 

 El conseller comarcal de turisme, Joaquim Roca, i la directora del Centre, Neus Vila, s’han reunit amb empresaris i entitats del sector turístic del Gironès per celebrar una jornada de treball, que es fa anualment, amb l’objectiu de sumar esforços de tots els gestors privats i públics, garantint, així un grup de competitivitat a la comarca.

Roca ha felicitat als agents turístics de la zona, especialment el sector dedicat al turisme rural i al turisme actiu, pel seu compromís amb el territori i per la seva capacitat d’innovació propiciant la millora i ampliació de l’oferta de productes al Gironès.
Vila ha mostrat la seva satisfacció pel resultat d’aquestes jornades ja que “són 10 anys de taules tècniques, amb el sector, amb l’objectiu de fer protagonista a tothom, interactuar, millorar i generar riquesa per al territori, amb aportacions molt positives i coherents”.
La trobada professional s’ha portat a terme al Centre de Visitants del Gironès i ha marcat prioritzar pel 2014 la promoció d’una comarca d’interior que té una gran capital al costat de pobles amb encant, tot plegat 27 municipis que s’aixopluguen amb ‘Gironès, Terra de Passeig’. Entre les actuacions previstes: s’editarà un catàleg de senderisme amb 40 rutes a la comarca, es prioritzaran les empreses de turisme actiu amb noves activitats, es dinamitzarà la comarca com a destinació de turisme familiar i turisme escolar i es potenciaran les sinergies entre esdeveniments, oferta d’allotjament, cuina de proximitat i productors locals.
Acabada la sessió de treball les empreses i entitats participants han signat la carta de compromís 2014-2015 per fomentar, mantenir i contribuir a la dinamització turística de la comarca.
Per a més informació:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat/centredevisitants