Select Page


Al Centre de Visitants del Gironès s’ha presentat el “Calendari solidari, nens feliços” impulsat per Girona és Esport, amb la implicació d’esportistes i clubs de les comarques de Girona

“L’esport gironí presenta la seva cara més solidària”:
Diari de Girona / pàg. 37/ 20/12/2013.

“Calendari solidari de l’esport gironí”:
El 9 Esportiu/ pàg. 27/ 20/12/2013.

Josep Guardiola, ideòleg i fundador del projecte Girona és Esport ha explicat que “aquesta acció és una de les moltes que poden apropar la cultura i els valors de l’esport de les nostres comarques en altres àmbits, tot creant sinergies interessants que fan posicionar millor els clubs i que permeten interaccionar amb accions solidàries”. El projecte va encaixar, des del primer moment, amb Xarop Clown per la seva trajectòria i per la seva missió específica amb els infants. 
La iniciativa compta amb el suport de cinc dels clubs de màxima referència esportiva de les comarques de Girona, UE Llagostera, UE Olot, Uni Girona, CB Quart i Handbol Bordils. Així doncs, tant els jugadors, jugadores com les mateixes entitats contribueixen econòmicament en l’edició del calendari.
El calendari solidari 2014 de l’esport gironí té l’objectiu recaptar fons per XaropClown, una associació sense ànim de lucre que, des de l’any 2007, desdramatitza a través de l’humor, l’estada dels nens i nenes ingressats a l’hospital Trueta de Girona i, eventualment, a altres hospitals de les comarques gironines.

La iniciativa parteix de la necessitat d’ajudar a XaropClown, per tal que els pallassos, que conformen aquesta companyia, puguin seguir oferint les seves estones d’humor i màgia als més menuts que han de conviure llargues etapes al centre hospitalari.

Aquest calendari està a la venda a partir d’avui als mateixos clubs, a XaropClown i al Centre de Visitants del Gironès amb l’únic objectiu d’aconseguir més ingressos per a XaropClown i ser solidaris en aquesta causa.

La nota de color de l’acte l’ha posat un nas de pallasso que tots els assistents no han dubtat a posar-se durant tota la presentació.

Per a més informació:

                           

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669