Select Page

 
El primer premi ha estat per l’Escola Lacustària de Llagostera 

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès ha donat a conèixer el guanyador i finalistes del concurs per al disseny de la paperera de reciclatge del paper i cartró per a les escoles de la comarca.

El procés ha consistit en crear la imatge de la nova paperera i seleccionar nous dibuixos i eslògans que ajudin a impulsar el reciclatge del paper i del cartró.
Representants del Consell Comarcal del Gironès, els Ajuntaments i les escoles han seleccionat un disseny guanyador i cinc finalistes entre tots els participants:
1r premi, Xènia Morales de 6è de l’Escola Lacustària de Llagostera.
2n premi, Saen Gaudi Mijango Castillo de 4t de l’Escola la Farga de Salt.
3r premi, Cora Jordan de 6è de l’Escola Montserrat de Sarrià de Ter.
4t premi, Asha Fèlix de 3r de l’Escola Forn d’Anells de Fornells de la Selva.
5è premi, Erika Sánchez de 6è de l’Escola Pompeu Fabra de Salt.
6è premi, Carla Blanco Moner de 2n de l’Escola Taialà de Girona.

Dibuix guanyador de Xènia Morales de l’Escola Lacustària 

La classe de l’alumna guanyadora serà premiada amb una visita guiada a un espai natural del Gironès. El millor premi, però, serà veure els dibuixos dels finalistes i del guanyador impresos a la paperera, juntament amb els seus noms i el de la seva escola.

Fa ja gairebé 15 anys que s’utilitza la paperera de cartró per al reciclatge del paper que el Consell Comarcal del Gironès distribueix, de forma gratuïta, entre centres educatius, associacions i empreses de la comarca. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitar una paperera per a poder recollir selectivament el paper i el cartró que es genera.
Per a més informació: educacio.ambiental@girones.cat