Select Page


Presentació de  les actuacions en matèria de prevenció d’incendis forestals.

“Els alcaldes del Gironès, en guàrdia per prevenir focs”: Punt/Avui.

“El Govern i la Diputació reuneixen alcaldes del Gironès per recordar les mesures contra el foc”: Diari de Girona.

El Consell d’Alcaldes del Gironès per a presentar les actuacions en matèria de prevenció d’incendis forestals, celebrat el 14 de març, ha comptat amb l’assistència i intervencions del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, el delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús, el vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Calm, el director dels Serveis Territorials d’Interior, Albert Ballesta i el director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Vicenç Estanyol.