Select Page

Senderisme guiat, passejades de cicloturisme, trekking aquàtic, el Gironès des de l’aigua, circuit d’orientació, visites guiades al barri vell de Girona, tast de cavalls, els trenets del Gironès, visites culturals, l’ofici de ferroviari, esdeveniments diversos i àrees recreatives, entre d’altres activitats familiars de les que es pot gaudir, a la comarca del Gironès 


El Gironès és una comarca per ser descoberta en família. Compta amb allotjament hoteler, rural, càmpings i apartaments amb encant i de qualitat, amb molts serveis perquè pares i fills puguin gaudir d’una estada tranquil·la i confortable.

La gastronomia del Gironès no és un complement, és un atractiu per si mateixa. Són molts els restaurants que treballen amb productes del territori i que adapten els menús tant pels més grans com pels més menuts de la família.

Centre de Visitants del Gironès
Tel. 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat
www.facebook.com/centredevisitantsgirones