Select Page

3a exposició de ‘Vestits de Paper’ que acull el Centre de Visitants del Gironès 

Un total de 25 vestits, confeccionats per ‘l’Associació de Dones del Coro’ de Sarrià de Ter, s’exposaran fins el 31 d’agost 

 El Conseller Comarcal de l’àrea de Turisme del Gironès, Joaquim Roca, la presidenta de ‘l’Associació de Dones del Coro’ de Sarrià de Ter, Montserrat Aymerich, i la directora del Centre de Visitants, Neus Vila, han inaugurat, al Centre de Visitants del Gironès, l’exposició ‘Flors i Territori’ de ‘Vestits de Paper’ confeccionats per l’Associació de les ‘Dones del Coro’.
Roca ha mostrat la seva satisfacció perquè “són ja 3 anys consecutius que el Centre de Visitants acull la col·lecció de vestits dissenyats, creats i cosits per les dones del Coro. Una mostra que, enguany, està vinculada a Girona, Temps de Flors”.
Aymerich ha detallat els vestits i complements fets amb paper i en tons blaus i verds que pretenen evocar la primavera.
  
Amb la col·lecció de 25 vestits amb el fil conductor de ‘Flors i Territori’, l’exposició, que es podrà visitar al Centre fins el 31 d’agost, suggereix llocs, recursos turístics i paisatges vinculats a la comarca del Gironès mitjançant les creacions de vestits i complements de paper, flors, papallones i un ventall de colors.