Select Page
L’exposició fa visible el procés de treball que Andreu Carulla ha seguit a l’hora de desenvolupar el Banc Bernardes, un seient expressament pensat per a una Casa de Cultura que compta amb un dens substrat històric i arquitectònic.  

“Les Bernardes presenta el seu propi seient”: Punt.

“Creen un banc únic per a les Bernardes”: Diari de Girona.

En aquest sentit, el dissenyador industrial que és Carulla (conegut, en especial, per la seva fèrtil col·laboració amb el Celler de Can Roca des del 2009) s’ha transmutat en investigador i documentalista: referents conventuals, cinematogràfics, materials… es concentren en una peça de disseny depurat que, a partir d’ara, estarà indissolublement unida a la imatge de la Casa. Si existeix una «Cadira Barcelona», per què no pot haver-hi un «Banc Bernardes»?