Select Page

 
Nova activitat turística a la comarca

Les sortides es faran els mesos de maig, juny i juliol, des del Centre de Visitants del Gironès, i es recorreran els paratges de la Vall del Llémena fins arribar a les Gorgues de Canet 

Des del Centre de Visitants del Gironès, s’ha posat en funcionament, una nova activitat turística a la comarca: Una passejada amb el Tren Turístic del Gironès pels racons més idíl·lics de la Vall del Llémena. 

 El dijous 29 de maig es va fer l’excursió inaugural que va comptar amb la participació d’una trentena de persones entre les quals hi havia: El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, i el conseller comarcal de Turisme, Joaquim Roca. També hi van assistir diferents alcaldes i regidors del Gironès com ara l’alcalde de Canet, Jaume Frigolé i l’alcalde d’Aiguaviva, Joaquim Mateu. Així com també la directora del Centre de Visitants, Neus Vila, el president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras, i una àmplia representació del sector turístic.

L’itinerari s’inicia al Centre de Visitants i després s’endinsa als entorns naturals de la Vall del Llémena fins arribar a les Gorgues de Canet d’Adri. El camí de tornada es fa recorrent el paisatge natural fins arribar de nou al punt d’inici.

Durada: 2 hores i mitja (De les 11:00h fins a les 13:30h)

Sortida i arribada: Centre de Visitants del Gironès (Avinguda de França 221, Sarrià de Ter)

Dates: Els dissabtes i diumenges següents:

31 de maig / 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de juny / 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de juliol

L’activitat s’haurà de reservar amb antelació. 

 

Per a informació i reserves:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat/centredevisitants