Select Page

Del 27 de juny al 19 de juliol de 2014

77 actuacions en 11 municipis de la comarca: Llagostera, Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Vilablareix, Quart, Campllong, Sarrià, Fornells de la Selva, Madremanya, Celrà i Cervià de Ter. 

Programació

El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, la consellera comarcal de Cultura, Roser Estañol, i el director artístic d’Emergent, Pau Marquès, han presentat, la 10a edició d’Emergent, el Festival d’Arts Escèniques del Gironès.

El festival, dirigit i coordinat pel Consell Comarcal del Gironès, compta amb la participació d’onze municipis: Llagostera, Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Vilablareix, Quart, Campllong, Sarrià, Fornells de la Selva, Madremanya, Celrà i Cervià de Ter.
Emergent, que enguany avança una setmana la seva programació, es celebrarà del 27 de juny al 19 de juliol de 2014, ofereix 77 actuacions amb una programació de qualitat i diversa fruït d’una selecció de valors emergents, essent un festival únic en el seu gènere.
Per a més informació:  

 www.festivalemergent.cat

Àrea de Cultura – Consell Comarcal del Gironès
Casa de Cultura Les Bernardes
Carrer Major 172, 17190 Salt
972 23 46 95