Select Page

En la que ha estat la desena edició que ha tingut com a novetat la incorporació del Teatre de Salt

Un total de 15.700 espectadors han passat, des del 18 de gener fins al 30 de juny, per les 100 representacions, de 85 espectacles per part de 70 companyies, entre actuacions d’adults, infantils, de carrer, de màgia, de circ i de cafè teatre.

Concretament, els 16 ajuntaments del Gironès que hi han participat són: Bescanó, Bordils, Campllong, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Salt, Sarrià de Ter i Vilablareix.

La novetat més destacada d’enguany ha estat la incorporació del Teatre de Salt.

Entre els objectius més destacats del projecte destaquen: la creació d’un públic itinerant que faci més sostenible la programació teatral local i l’arrelament del teatre professional en els pobles del Gironès.

L’edició, que acaba de finalitzar, ha estat la número 10, des de la seva creació. Un desè aniversari que s’ha pogut celebrar amb unes xifres de programació d’espectacles i de públic molt satisfactòries.

Per a més informació:
www.escenaris.cat