Amb la tecnologia de Blogger.

Èxit de les excursions del Tren Turístic del GironèsMés de 300 persones i un total de 12 sortides realitzades durant els caps de setmana de juny i juliol

Les sortides, des del Centre de Visitants del Gironès, han consistit en un recorregut pels paratges de la Vall del Llémena fins arribar a Les Gorgues de Canet d'Adri i es reprendran la propera tardor.

Des del Centre de Visitants del Gironès, s'ha fet una valoració molt positiva de la primera etapa d'excursions del Tren Turístic del Gironès, organitzada pel centre i l'empresa City Tour de Quart. Les sortides, des de la seu del Centre de Visitants a Sarrià i fent parada de natura, aigua i vulcanisme, han consistit en un recorregut pels racons més idíl·lics de la Vall del Llémena fins arribar a Les Gorgues de la Font de la Torre de Canet.

Les excursions s'han programat durant els caps de setmana de juny i juliol amb un total de 12 sortides que han experimentat 313 persones (90% catalans i 10% estrangers).

Es preveu que, a la tardor, es reprenguin les sortides així com altres de noves.

D'altra banda i seguint amb el balanç d'activitats programades des del Centre de Visitants, cal precisar que l'activitat de 'Senderisme Guiat' fa un descans a l'agost però tornarà els mesos de setembre, octubre i novembre, dos diumenges al mes, amb la proposta “No és el mateix mirar que veure. Aquesta activitat combina senderisme, salut i territori, acompanyats sempre d’un guia comarcal de natura de l’Associació comarcal de Guies de Natura Gironès Terra de Passeig.

El que sí continua durant l'estiu, amb una sortida diària a la carta, prèvia reserva, és el 'Trèkking Aquàtic', que compta amb molta acceptació tant per la població local com per a visitants i turistes. Es tracta d'una activitat d’emocions de turisme actiu, tot passejant per dins la riera de Canet, veient, sentint i vivint els paisatges en primera persona.


Per a més informació:
GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 - 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
© 2012-2018 Consell Comarcal del Gironès. Tots els drets reservats | Avís legal | Política de protecció de dades | Política de cookies
C/ Riera de Mus,1A·17003 Girona·Tel 972 213 262