Select Page

Aquesta iniciativa preveu la contractació i formació de 22 persones i es porta a terme en 10 municipis de la comarca: Aiguaviva, Bordils, Canet d’Adri, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Llagostera, Salt, Sant Gregori i Sant Julià de Ramis 

 “Contractaran vint-i-dos desocupats al Gironès”: Punt/Avui.

“El Gironès aprova donar feina a 22 persones”: Diari de Girona .

El Ple del Consell Comarcal del Gironès, ha aprovat, per unanimitat, el projecte ‘Treball i Formació 2014 per a persones amb RMI’, adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. Aquesta actuació, que suposa la contractació de 22 persones i un cost total de 180.920.08 €, dels quals, 175.420,08 €, estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, comprèn 10 projectes presentats, respectivament, pels ajuntaments d’Aiguaviva, Bordils, Canet d’Adri, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Llagostera, Salt, Sant Gregori i Sant Julià de Ramis:

“Neteja i manteniment dels espais públics de Salt”: Contractació de 8 peons per a la neteja i manteniment dels espais naturals i urbans del municipi.

• “Tasques de manteniment de l’entorn natural i urbà del municipi de Bordils”: Contractació d’un peó per al servei de suport a la brigada municipal.

• “Peó de suport al manteniment d’Aiguaviva”: Contractació d’un peó que farà tasques de neteja de la via pública i jardineria.

• “Manteniment d’equipaments i espais públics de Sant Julià de Ramis”: Contractació d’un peó per al servei de suport de la brigada municipal.

• “Manteniment d’espais urbans i equipaments del municipi de Canet d’Adri”: Contractació d’un peó per al suport de la brigada municipal.

• “Manteniment i rehabilitació d’espais urbans i equipaments públics al municipi de Sant Gregori”: Contractació d’un oficial de primera Paleta.

• “Preservació del mobiliari urbà 2014 a Celrà”: Contractació 3 peons per a la millora del mobiliari urbà del municipi de Celrà.

• “Treballs de jardineria i manteniment en general per donar suport a la brigada municipal de Cassà de la Selva”: Contractació d’un peó per al suport a la brigada municipal.

• “Peó de suport i manteniment Flaçà”: Contractació d’un peó per al suport de la brigada municipal.

• “Peons de la Brigada d’Obres i Serveis Llagostera”: Contractació de 4 persones per al suport de la brigada municipal.

Així doncs, es preveu la contractació d’un total de 22 persones aturades beneficiaries de la Renda Mínima d’Inserció per al desenvolupament del projecte “Treball i Formació 2014 per a persones amb RMI Gironès”, d’acord amb l’acord retributiu relatiu a la contractació de persones aturades que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, en el marc del programa Treball i Formació promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya de 25 de juliol de 2013 i prorrogat en data 31 de març de 2014.
Aquest projecte té dos objectius principals: 1. Experiència laboral, mitjançant la contractació de 22 persones durant un període de 6 mesos i a jornada completa per al desenvolupament dels 10 projectes presentats pels ajuntaments i esmentats anteriorment; 2. Formació, oferint una formació transversal, a les persones contractades, de 25 hores.