Select Page

Amb la participació de 300 persones i un total de 23 sortides

En el marc de “Gironès, Terra de Passeig”, definit com el projecte turístic del Consell Comarcal del Gironès amb un programa d’actuacions constants per dinamitzar la comarca, s’ha portat a terme durant els mesos d’abril, maig, juny, juliol, agost i setembre, al Centre de Visitants, una nova activitat de turisme actiu: “Trekking Aquàtic a les Gorgues de Canet d’Adri”. Es tracta d’un itinerari a peu, tot seguint el curs de la riera de Canet, des del peu de la muntanya de Rocacorba fins arribar a les reconegudes Gorgues de Canet d’Adri, envoltats de natura, aigua i paisatge volcànic, en un dels espais més bucòlics del Gironès, la Vall de Llémena.

Aquesta és una activitat, de moment, única a la comarca i que ve de la mà d’una empresa especialitzada, propera i del territori, Aventura Girona que s’encarrega de posar els mitjans tècnics i personals per garantir-ne la seguretat.

Les excursions, amb sortida i arribada al Centre de Visitants del Gironès, s’han programat d’abril a setembre i han tingut amb un total de 23 sortides que han experimentat 300 persones (70% catalans i 30% estrangers, dels quals un 20% holandesos i un 10% francesos). Bàsicament els grups eren de familiars i també d’incentius d’empresa.
Es preveu que, durant la primavera de 2015, es reprenguin les sortides així com altres de noves.
D’altra banda, recordem que el Tren Turístic del Gironès continua oferint noves sortides aquesta tardor-hivern. Així doncs, durant diferents caps de setmana de d’octubre, novembre i desembre, els que ho desitgin podran passejar pels racons més idíl·lics de la Vall del Llémena. L’itinerari s’inicia al Centre de Visitants del Gironès i després s’endinsa als entorns naturals de la Vall del Llémena fins arribar a Les Gorgues de Canet d’Adri, on es podrà gaudir d’unes vistes i una tranquil·litat úniques. El camí de tornada es farà recorrent el paisatge natural fins arribar de nou al punt d’inici.
Les excursions estan organitzades pel Centre de Visitants del Gironès i l’empresa City Tour.
Durada: 2 hores i mitja (De les 11:00h fins a les 13:30h)
Sortida i arribada: Centre de Visitants del Gironès (Avinguda de França 221, Sarrià de Ter)
Dates: Els dissabtes i diumenges següents: Tots els dissabtes i diumenges d’octubre i novembre / 6 i 7 de desembre.
L’activitat s’haurà de reservar amb antelació.
Per a grups tancats (mínim 25 persones) es pot consensuar la data de l’excursió.

Per a més informació i reserves: 

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS

Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat/centredevisitants