Select Page

En el marc de “Gironès, Terra de Passeig”, El Centre de Visitants del Gironès ofereix, a partir d’aquest mes de novembre, una nova activitat turística a la comarca: Sortides amb Segway fent rutes urbanes, culturals i de natura pels municipis de Sarrià de Ter i de Sant Julià de Ramis

RUTES

En el marc de “Gironès, Terra de Passeig”, El Centre de Visitants del Gironès ofereix, a partir d’aquest mes de novembre, una nova activitat turística a la comarca: Sortides amb Segway fent rutes urbanes, culturals i de natura pels municipis de Sarrià de Ter i de Sant Julià de Ramis.

Les rutes estan organitzades pel Centre de Visitants del Gironès i l’empresa LIVETOUR. Per fer rutes a altres municipis del Gironès i per fer tastos de Segway en fires i diferents esdeveniments, podeu contactar amb el Centre de Visitants. Grups mínims de 2 persones i màxim de 5, prioritzant, així, el turisme familiar.

Accions:

A mitjans de desembre (data per concretar) es portarà a terme un diumenge de tast de Segway a l’entorn del centre (5€ / 10 minuts).
Descripció de les rutes:

Per a més informació i reserves:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat/centredevisitants

SEGWAY LIVETOUR: 696 447 761
info@livetour.cat