Select Page

La Jove Orquestra del Gironès va oferir un excepcional concert on va va tornar a fer palès l’enorme potencial que atresora, en una actuació conjunta amb la Coral de Sant Gregori, a  l’església de Granollers de Rocacorba

El dia de sant Esteve d’enguany, l’associació d’Amics de Granollers de Rocacorba va convidar a la Jove Orquestra del Gironès a la realització d’un concert amb la Coral de Sant Gregori a la restaurada església de Granollers de Rocacorba, un marc incomparable en una de les atalaies privilegiades del municipi de Sant Martí de Llémena.
Algunes peces musicals del concert van mostrar el caràcter nadalenc de les dates en les quals ens trobem, malgrat que no fou únicament aquesta la temàtica. En especial davant la interpretació de la JOG de L’últim Mohicà de Trevor Jones, El passeig de l’elefantet d’Henri Mancini, The Entertainer d’Scott Joplin o l’aclamada The Lord of the Rings de Howard Shore. Peces que formen part del treball que, durant aquest curs, s’ha estat desplegant.
La clausura de l’actuació de la JOG es va fer amb la participació de la Coral de Sant Gregori amb la qual varen interpretar Vola pensament (de l’òpera Nabucco) de Giuseppe Verdi i l’Himne a l’alegria de Ludwing van Beethoven. Un autèntic plaer pels sentits que va fer gaudir al nombrós públic assistent.
El conseller comarcal de l’EMG, Josep Aliu, en acabar l’actuació va afirmar que “per a la JOG ha estat un autèntic repte poder actuar en aquest escenari privilegiat de l’església de Granollers de Rocacorba, en especial davant les diferents tasques de restauració que s’han anat desplegant, però també per actuar de manera conjunta amb la Coral de Sant Gregori a qui volem agrair tant l’esforç, com la dedicació i la qualitat que mostren a les seves actuacions”.
L’alcalde de Sant Martí de Llémena i president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, va manifestar que “escoltar orquestra i coral de manera conjunta és la comunió perfecta del so”. I va aprofitar per dedicar unes paraules d’agraïment a tots els joves que avui formen part de la JOG: “És un autèntic plaer escoltar-los i veure com gaudeixen en aquestes actuacions, però també als pares que, dia rere dia, fan possible que la seva il·lusió es faci realitat”.

Per a més informació: emg@girones.cat/ www.emg.cat