Select Page

Amb la reedició de “Passejades d’esdeveniments” 

60 propostes per viure moments de lleure, conèixer nous espais naturals, noves activitats, costums i llegendes i descobrir la nostra comarca amb fires, festivals i esdeveniments singulars

El conseller comarcal de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, Joaquim Roca, i la directora del Centre de Visitants, Neus Vila, han presentat, el calendari de ‘Passejades d’esdeveniments 2015’, un munt de propostes per descobrir el Gironès.
Calendari anual “Passejades d’Esdeveniments”
Fruït de l’impuls de l’Àrea de Turisme del consell va néixer, fa 12 anys, el calendari anual d’esdeveniments, una eina turística que com explica el conseller comarcal, Joaquim Roca: “Ja agrupa 60 esdeveniments davant dels 18 que recollia la primera edició, l’any 2003. El balanç, doncs, és del tot positiu i va en augment gràcies a que, any rere any, els municipis del Gironès es van reinventant amb noves i diverses propostes de qualitat”.
En aquesta edició es segueixen consolidant fires emblemàtiques de la comarca com la Fira d’Artesania i Locomoció a Fornells de la Selva, la Fira Comarcal de Primavera a Campllong, la Fira del Pa i Xocolata a Sant Gregori, la Fira de l’Embotit de Bescanó, la Fira Internacional del Cistell de Salt, la Fira del Bolet a Llagostera, així com també, el Black Music Festival a Girona, Salt, Bescanó i Fornells de la Selva, la Festa dels Templers d’Aiguaviva, o Girona, Temps de Flors, entre d’altres activitats. També continuen amb èxit: el Festival Internacional de Mapping de Girona i el Festival de Música de Cervià de Ter. Com a novetats destaquen: els Tastets de Tardor de Vilablareix, la Fira Familiar de Sant Martí Vell, la Festa Remença a Canet d’Adri, les Jornades Gastronòmiques a Cassà de la Selva i la Bikeworld a Girona.
Per a la directora del Centre de Visitants, Neus Vila, “Passejades d’Esdeveniments s’ha convertit en més que un recurs turístic ja que esdevé el valor afegit imprescindible per incentivar el creixement del turisme familiar i el nombre d’estades a les cases de turisme rural i als hotels de la nostra comarca”.
El nou catàleg està disponible al Centre de Visitants del Gironès i als webs www.turismegirones.cat i www.girones.cat
Per a més informació i reserves:

GIRONÈS CENTRE DE VISITANTS
Av. de França, 221 – 17840 Sarrià de Ter (Gironès)
Telèfon: 972 011 669
centredevisitants@girones.cat
www.turismegirones.cat
www.facebook.com/centredevisitantsgirones