Select Page

Aquesta edició ha mantingut el caràcter solidari de l’anterior i l’import de les inscripcions, per segon any consecutiu, es destina, íntegrament, al Banc dels Aliments de Girona
L’exposició de les millors fotografies i de les premiades es pot visitar, a ‘La Sitja’ de Fornells de la Selva, fins a finals de febrer


La 22a edició més solidària del Concurs Fotogràfic del Gironès, organitzada pel Consell Comarcal del Gironès i l’Agrupació Fotogràfica de Salt i que, per desè any consecutiu, s’ha portat a terme en format de ral·li, va concloure divendres, 13 de febrer, amb el lliurament dels premis als guanyadors. L’objectiu d’aquesta activitat segueix sent crear un punt de trobada, obert i participatiu, per a les entitats i les persones afeccionades a la fotografia. L’acte, celebrat al Centre Cívic i Cultural “La Sitja” de Fornells de la Selva, va comptar amb l’assistència del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, l’alcalde de Fornells de la Selva, Mateu Parera-Nieto, i el president de l’Associació Fotogràfica de Salt, Javi Cabrera.

Concretament, els guanyadors d’aquesta edició són:

Primer premi (400 €): Cristina Luque i Nadal
Segon premi (300 €): Sergi Batlle i Casas
Tercer premi (200 €): Toni Sirera i Moreno


Una ampliació d’una selecció de les millors fotografies i de les premiades s’exposen, a ‘La Sitja’ de Fornells de la Selva, fins a finals de febrer (de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 hores).
Com ja es va fer, en la passada edició, el concurs manté el seu caràcter solidari i l’import de les inscripcions es destina, íntegrament, al Banc d’Aliments de Girona.

Per a més informació: Consell Comarcal del Gironès – 972 21 32 62 / fotografia@girones.cat