Select Page

 
Presentació de les actuacions dels Agents Rurals a la comarca

Els Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat han presentat, davant del Consell d’Alcaldes del Gironès, diferents actuacions que estan desplegant a la comarca.

Els temes tractats, que han estat exposats pel cap de regió del cos d’Agents Rurals a les comarques gironines, Ignasi Dalmases, i pel cap de l’Àrea Bàsica del Gironès, Miquel Àngel Orta, han estat els següents:
1. Presentació del programa Anicom, registre d’animals de companyia.
2. Tramitació de les sol·licituds per fer foc.
3. Problemàtica de la vespa asiàtica (vespa velutina) a les comarques gironines i, per extensió, a tot Catalunya.
El Consell d’Alcaldes del Gironès, que també ha tractat sobre els serveis socials a la comarca entre d’altres qüestions, ha comptat amb l’assistència del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, així com d’alcaldes i regidors dels 27 ajuntaments que conformen la comarca.

Girona, 25 de febrer de 2015