Select Page
El 90% del municipis del Gironès participen a la presentació del Projecte PECT’S
El Consell Comarcal del Gironès és el punt d’unió entre els diferents municipis de la comarca per tal de portar a terme aquest projecte.
Quim Roca, vicepresident del Gironès i Conseller Comarcal de Turisme ha presentat el projecte d’especialització i competitivitat territorial pel turisme.

El passat dijous 14 de gener, es va portat a terme la presentació el projecte PECT’S a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Gironès davant d’alcaldes, regidors i tècnics de la comarca.
Quim Roca, vicepresident del Gironès i Conseller Comarcal de Turisme, va ser l’encarregat de dona la benvinguda als representants dels diversos municipis del Gironès. Amb uns participació del 90% del municipis en la trobada, Roca va manifestar que es tracta d’un projecte sòlid, ferm i participatiu de comarca.
La presentació va anar a càrrec de Neus Vila, Cap d’àrea Turisme Consell Comarcal del Gironès. Vila remarcà que aquest projecte té com objectiu general el desenvolupament d’un programa d’actuacions en l’àmbit del turisme a nivell de les comarques gironines que posicioni el territori com a referent a nivell nacional i internacional. Aquest és un fet característic d’aquest projecte ja que l’equip de treball aglutina vuit Consells Comarcals, la Diputació de Girona, el Patronat Costa Brava-Girona i l’UdG.
Des del Consell del Gironès es treballa en la promoció del creixement, sostenible i integrador del territori. La finalitat d’aquest treball integrador en diferents administracions i organismes  rau en quatre pilars fonamentals: equilibri territorial, internacionalització, ocupació i especialització intel·ligent.
En acabar l’acte, Quim Roca va assegurar que PECT’S és una aposta valenta i innovadora en l’àmbit del turisme. Segons el vicepresident aquest  és projecte que pot generar un retorn molt positiu arreu del territori i que s’espera comptar amb la màxima implicació dels ajuntaments del Gironès.