Select Page
Passejades d’esdeveniments: prop de 70 propostes amb interès turístic per descobrir la comarca del Gironès.
Recurs turístic de referència que aglutina les diferents les activitats que es porten a terme al Gironès al llarg del 2016 amb un nou format.
Aquest any la comarca del Gironès aposta per esdeveniments familiars, gastronòmics, de natura, culturals i musicals.

Les activitats es poden consultar a la pàgina web de Turisme Gironès.

A partir de dimecres 27 de gener, es distribuiran 3.000 impressions del calendari entre l’Oficina Comarcal de Turisme i als punts habituals

Passejades d’esdeveniments és el resultat de treball de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès, on durant 13 anys s’edita el calendari anual d’esdeveniments de la comarca.

Segons Quim Roca, vicepresident del Consell Comarcal, “es tracta d’una eina turística que agrupa prop de 70 esdeveniments. Un instrument per tal que tots els municipis de la comarca pugin esdevenir un pol d’atracció turística amb les seves activitats. Enguany els municipis del Gironès es reinventen amb noves i diverses propostes de qualitat”.  Roca destaca el fet que el calendari presenti un nou format, que proporciona al visitant poder diferenciar d’una forma clara i amena quin tipus d’activitat es realitza en funció de l’icona que es representa: gastronòmica, de natura, cultural o familiar.
En aquesta edició podem trobar com a novetats l’Encargola’t de Campllong, la Passió de Medinyà, MTB Challenge a tota la comarca, la Festa Remença de Sant Martí de Llémena, seguides per un munt de fires emblemàtiques ja consolidades a la comarca com  Fira d’Artesania i Locomoció a Fornells de la Selva, o Girona, Temps de Flors, entre d’altres activitats. Un llarg etcètera d’activitats que es pot consultar a la pàgina web de Turisme Gironès així com també en les 3.000 impressions realitzades del calendari que es distribuiran a partir de dimecres a l’Oficina Comarcal de Turisme i als punts habituals.
Neus Vila, Cap d’àrea Turisme Consell Comarcal del Gironès, explica que en aquesta edició pren protagonisme l’apartat gastronòmic amb 15 activitats a la comarca que reafirmen el fet que Catalunya ha estat declarada regió Europea de la Gastronomia. Vila afegeix que “Passejades d’Esdeveniments s’ha convertit en més que un recurs turístic ja que esdevé el valor afegit imprescindible per incentivar el creixement del turisme familiar, el nombre d’estades a les cases de turisme rural i als hotels de la nostra comarca”.